Tokat İl Sağlık Müdürlüğü

Sağlık Bakanlığı
Tokat İl Sağlık Müdürlüğü

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

DİYALİZ MERKEZLERİ İLE KAN TRANSFÜZYON MERKEZLERİNİN 1. RUTİN DENETİMLERİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 17/05/2018

Denetim ekibinde; Müdürlüğümüz Kamu Sağlık Hizmetleri Birimi Sorumlusu Şube Müdürü Ahmet KÜÇÜKSARNIÇ, İlaç, Tıbbi Cihaz, Özel Sağlık Hizmetleri ve Sağlığın Geliştirilmesi Birimi Sorumlusu Uzman Canan DOĞAN, Diyaliz Hekimi Dr. Taner ŞARA, Müdürlüğümüz personellerinden Hemşire Sevda YAVUZ, Bahriye ALKAN, Asime CEYLAN, V.H.K.İ. Cemalettin ÖZDEMİR ile Tokat Devlet Hastanesinde görevli Nefroloji Uzmanı Uzm. Dr. Hakan Haldun YAVAŞ, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Dilek ÜNALAN, Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Nuray ARI, Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Gülşen ÖZVEREN ile Turhal Devlet Hastanesinde görevli Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Tuğba ATALAY görev almıştır.

• diyaliz-kanmerkezi denetimi 1.jpg
  • diyaliz-kanmerkezi denetimi 2.jpg