Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı, Covid-19 Aşısı Yaptırdı
13 Şubat 2021

Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Göksel Topaloğlu, Tokat Devlet Hastanesi’nde Covid-19 aşısı yaptırdı.

Valimiz, “Tokat’ta, şuana kadar yaklaşık 34 bin civarında aşılama yapıldı. Bugün biz de aşımızı olduk. Tokat’taki 80 bin civarında 65 yaş üstü vatandaşımıza çağrımız; randevularını alsınlar, korkmadan, çekinmeden aşılarını yaptırsınlar.” dedi.

Valimiz, “Sağlık teşkilatımız koronavirüsle mücadelede canla başla çalışıyor. Başta doktorlarımız olmak üzere ebelerimize, hemşirelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza fedakar çalışmalarından dolayı devlet millet adına çok teşekkür ediyorum.” dedi. Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı, Tokat Devlet Hastanesi'ne Covid-19 aşısı yaptırmaya gelen 65 yaş üstü vatandaşlarımızla sohbet ederek, hassasiyetleri nedeniyle teşekkür etti.

• tokat yöneticileri aşı 1-1.jpg
  • tokat yöneticileri aşı 2-2.jpg