İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ Niksar Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti.
09 Aralık 2021

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Cengiz YAKIT, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Nilay ELİBOL ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali ÇAKIRTAŞ Niksar Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Müdürümüz ziyaretlerinde ilk olarak Niksar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emir Murat CANİK ve hastane yöneticileriyle toplantı yaptı. Toplantıda Başhekim Uzm. Dr. Emir Murat CANİK’ten hastanenin son durumuyla ilgili brifing aldı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ daha sonra hastanede incelemelerde bulunarak sağlık çalışanı arkadaşlarımızla da görüştü. Hasta ve hasta yakınlarıyla da görüşen müdürümüz kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

• Niksar DH. Z. 1.jpg
  • Niksar DH. Z. 2.jpg