36 Hekim 103. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Münhal Kadrolarında İlimize Tanımlanmıştır.
24 Şubat 2022

İlimiz adına büyük hekim eksikliklerimiz tamamlandı. 22 Uzman Hekim, 14 Pratisyen Hekim olmak üzere toplamda 36 Hekim 103. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Münhal Kadrolarında ilimize tanımlanmıştır. Başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA’ya, Tokat Milletvekillerimiz Sayın Av. Özlem ZENGİN’e, Sayın Av. Yusuf BEYAZIT’a ve Sayın Av. Mustafa ARSLAN’a teşekkür eder, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.
Dr. Öner NERGİZ
İl Sağlık Müdürü
📍TOKAT DEVLET HASTANESİ ( 10 Hekim )
5 Pratisyen Hekim, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı, 1 Hemotoloji Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı, 1 Tıbbi Biyokimya Uzmanı,