Yoğun Bakım Ünitelerinin 2018 Yılı 1. Dönem Yatış Endikasyon Denetimleri Tamamlandı

İlimizdeki kamu, üniversite ve özel hastanede  II. ve III. seviye çocuk ve erişkin yoğun bakım ünitelerinin 2018 yılı 1. dönem yatış endikasyon denetimleri tamamlandı. Bu kapsamda; ilimiz merkezinde Tokat Devlet Hastanesi, Üniversite Hastanesi, Özel Medical Park Tokat Hastanesi ile Niksar, Erbaa ve Turhal Devlet Hastanelerinde denetim yapıldı.

Denetim ekibinde; Müdürlüğümüzden Kamu Sağlık Hizmetleri İzleme ve Değerlendirme, Denetim Biriminden Şube Müdürü Ahmet KÜÇÜKSARNIÇ, Birim personelleri Filiz KAPAN ve Savaş BAYRAM, Özel Sağlık Hizmetleri Biriminde görevli Hidayet NURAL ile Tokat Devlet Hastanesinde görevli Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı Uzm. Dr. Yunis CEYHAN, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Meryem ÖZAY, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yaşar Metin AKSOY, Üniversite Hastanesinde görevli Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hakan TAPAR, Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Şahin TAKÇI, Nöroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Orhan SÜMBÜL, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı  Yrd. Doç. Dr. İlker AKAR görev aldı.

Söz konusu denetimler yılda iki kez yapılacak olup, denetim sonrasında hazırlanacak olan analiz raporu Bakanlığımıza gönderilecektir.

• Yoğun Bakım Denetimleri (1).jpg
  • Yoğun Bakım Denetimleri (2).jpg