Erbaa Devlet Hastanesi'nin Açılışı Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA'nın Katıldığı Törenle Yapıldı.

Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere ilimize teşrif etmişlerdir.

Sayın Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA Valiliğimizi ziyaret etmiş; ardından İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Hacı Ahmet SÜMBÜL tarafından Bakanımıza brifing sunulmuştur. Brifing sonrasında Bakanımız Valiliğimiz önünde düzenlenen törenle 5 adet 4*4 112 Acil Yardım Ambulansı ve 1 adet UMKE araçlarının hizmete sunma programına katılmıştır. Daha sonra Sayın Bakanımız Dr. Fahrettin KOCA’nın katılımıyla 202 Yataklı Erbaa Devlet Hastanesinin açılışı yapılmıştır. Erbaa Devlet Hastanesinin açılışına Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Milletvekilleri Av.Yusuf Beyazıt, Av. Mustafa Arslan, Av.Özlem Zengin, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN , Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, protokol üyeleri ve vatandaşlar katılmışlardır.

• Erbaa Dev. Hast. Açılışı 1.jpg
  • Erbaa Dev. Hast. Açılışı 2.jpg