Müdürlüğümüz ve Vicdan Hareketi Derneği İşbirliği İle Yenidoğan Takımı Hediye Edildi.

Müdürlüğümüz ve Vicdan Hareketi Derneği İşbirliği ile Tokat Devlet Hastanesinde doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere yenidoğan zıbın takımları hediye ediliyor.
İlimizde faaliyet gösteren Vicdan Hareketi Derneği ve İl Sağlık Müdürlüğü sosyal bir projeye imza attı. Yakın zamanda Tokat Devlet Hastanesinde doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere yenidoğan zıbın takımları hediye edilecek. Bu çalışmayla ilgili yapılan basın toplantısında İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Hacı Ahmet SÜMBÜL açıklamalarda bulundu;

“Daha öncesinde de çeşitli faaliyetlerle bir araya geldiğimiz ve verimli işler yaptığımız Vicdan Hareketi Derneğiyle bu projede de birlikte çalışmaktan mutluyuz. Biliyorsunuz sağlık hizmetleri insan odaklı hizmetlerdir. Bizim için vatandaşlarımızın fiziksel sağlığına kavuşmasının yanında ruhsal sağlığının ve memnuniyetinin de sağlanmış olması önemlidir. Bu sebeple hastalarımızın sağlık ve sağlığının dışındaki birçok sorunuyla karşılaşır ve tüm samimiyetimizle onlara yardımcı olmaya çalışırız. Doğum Servislerimize ve yenidoğan servislerimize zaman zaman maddi gücü olmayan bu sebeple yeni doğan evlatları için hazırlık yapamamış aileler başvuruyor. Bizler kendi içimizde gerek hekim arkadaşlarımızla gerekse hemşire arkadaşlarımızın desteği ile bu ailelerimize ihtiyaçlarını gidermede yardımcı oluyoruz. Bu proje ile elimiz ve imkanlarımız daha çok aileye uzanacak. İnsanlar anne ve baba olunca evlatları için hep en iyisini isterler, bizler bu proje ile istenilen en iyiye hizmet etmiş olacağız. Vicdan hareketi Derneği’nden teslim aldığımız bebek zıbınlarını ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılmak üzere Tokat Devlet Hastanemiz Başhekimliğine teslim edeceğiz. Tüm ailelerimizin evlatlarını gülerek büyütmelerini ve hediyelerimizi iyi günlerde kullanmalarını dileriz. Bu hayırlı hizmete vesile olan Dernek Başkanı Mahmut DELEN başta olmak üzere Vicdan Hareketi Derneğinin hayırsever üyelerine çok teşekkür ederiz. Bu ve benzeri konularda bizimle çalışmak isteyen tüm sivil toplum kuruluşlarına da kapımızın her zaman açık olduğunu belirtmek isterim.”

• MVHD_19012018_1.jpg
  • MVHD_19012018_2.jpg