Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programı Sertifika Töreni

Sağlık Bakanlığının 4 Şubat 2014’te yayınladığı sertifikalı eğitim yönetmeliği çerçevesinde özellikli birimlerde çalışan tüm personelin sertifikalandırılması kapsamında, Tokat Devlet Hastanesi’nin başlatmış olduğu, 25 Aralıkta başlayıp 2 hafta teorik ve 2 hafta pratik uygulaması yapılan Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programını başarıyla bitiren arkadaşlarımıza yapılan törenle sertifikaları takdim edildi.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hacı Ahmet SÜMBÜL, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serhat KOYUNCU ve Tokat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih DEMİR’ in ve diğer katılımcıların bulunduğu Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Töreninde İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Hacı Ahmet SÜMBÜL açıklamalarda bulundu;

"Günümüzde artık sertifikasyon önem arz ediyor. Kendi alanınızda ne kadar iyi olursanız olun, bunu bir belgeyle ibraz etmek artık mecburiyet olmuştur. Müdürlük olarak biz de çalışan arkadaşlarımızı alanlarında sertifikalı hale getirmek için adımlar atıyoruz. Daha önce Yoğunbakım hemşireliği sertifikasyon programını başlatmıştık, şimdi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programının ilkini başlattık ve sürdürerek devam edeceğiz. Şartlarımız el verdiği ölçüde diğer özellikli birimler içinde sertifikasyon programları düzenlemeyi düşünüyoruz. Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programını başarıyla tamamlayan arkadaşlarımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim."

AHST_25012018_001.jpg