Evde Sağlık Hizmetleri Çalışanlarımıza Teşekkür Belgesi

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Hacı Ahmet SÜMBÜL Evde Sağlık Hizmetleri çalışanlarımıza ve birimlere başarı ve teşekkür belgelerini takdim etti.

İl Sağlık Müdürlüğümüzde yapılan programda, 2018-2019 döneminde Evde Sağlık Hizmetleri birimlerinde görev yapan ve haklarında üstün gayret ve başarı kanaatleri hasıl olunan Evde Sağlık Hizmetleri Tokat İl Koordinatörü Dr. Mehmet ÇAKAN ve Tokat Devlet Hastanesi Birim Sorumlusu Dr. Zeynep ŞİMŞEK’e başarı belgeleri İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. H. Ahmet Sümbül tarafından takdim edildi. Ayrıca ziyaret sıklığı, hasta sayısı ve takip edilen hasta sayısı kriterlerine göre, uygun görülen Tokat, Turhal ve Erbaa Devlet Hastaneleri Evde Sağlık Hizmetleri Birimlerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Programda Evde Sağlık Hizmetlerinin çalışmaları ve çalışma esnasında yaşanan sıkıntılar dile getirildi. Çözüm yolları hakkında fikir alışverişi yapıldı. İl Sağlık Müdürümüz yapmış olduğu konuşmasında sağlık sektöründe çalışmanın önemi hususunda değerlendirmelerde bulundu. Özellikle Evde Sağlık Hizmetleri gibi vatandaşlarımıza kendi evlerinde ve aile ortamında hizmet vermenin, hem hastalarımızın hem de Allah katında çok büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Evde Sağlık Hizmetleri çalışanları da yaptıkları konuşmalarda böyle bir birimde çalışmış olmaları nedeni ile yaşadıkları mutluluğu ifade ettiler. Sağlık alanında özellikle Evde Sağlık Hizmetleri gibi bir birimde çalışmanın zorluklarına değinen çalışanlar, bu zorlukları hasta ve hasta yakınlarından aldıkları içten ve samimi dualar sayesinde aştıklarını belirttiler.

• Evde Sağlık P. Belge 1.jpg
  • Evde Sağlık P. Belge 3.jpg