2018 5. Grup Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi Gerçekleştirildi

Bütün bebekler ve çocuklar, sağlıklı olmak ve sağlığını korumak için yeterince beslenme hakkına sahiptir. Emzirme ise, bebeklere ve çocuklara bu hakkı sağlayan en ideal yöntemdir. Hatalı anne sütü uygulamalarının önlenmesi, emzirmenin korunması, özendirilmesi ve desteklenmesi amacıyla Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından yürütülen ‘’Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi’’ düzenlenmektedir.

2018 5. grup eğitimi 08-09-10 Mayıs tarihlerinde Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi, Özel Medicalpark Hastanesi, İl ve İlçe Merkezlerinde bulunan Devlet Hastanelerimizde  görev yapan sağlık personellerimize ‘’Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi’’ Eğitimcilerimiz Ebe Nihal OFLAZ, Ebe Seyhan ÖZELCE, Ebe Nurşen YAZICI, Hemşire Hacer GÜNER ve Ebe Dilek KARAYAKALI  tarafından gerçekleştirilmiştir.

Eğitime katılanlara katılım belgeleri İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Hacı Ahmet SÜMBÜL tarafından takdim edilmiştir.

• emzirme eğitimi 1.jpg
  • emzirme eğitimi 2.jpg